Urmărește emisiunea live


Emil Boc-Laurențiu Reghecampf, la cuțite. "E mic atât la propriu, cât şi la figurat"

Scandal de proporții între Laurențiu Reghecampf și Emil Boc.

La câteva zile după ce Emil Boc, primarul Clujului, a declarat că Reghecampf ar trebui să se uite mai mult în propria ogradă (antrenorul spusese, anterior, că organizarea meciului amical România - Spania la Cluj e o pată pe imaginea României), tehnicianul Stelei i-a dat replica politicianului.

În conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Dinamo, Reghecampf i-a transmis lui Boc că este un "om mic, atât la propriu, cât şi la figurat" şi nu a ezitat să-l critice din nou pe edilul din Cluj, pe care-l consideră vinovat de situaţia grea a Universităţii Cluj.

"Referitor la comentariile făcute de domnul Emil Boc, cred că nu a înţeles mesajul meu pentru că e mic atât la propriu, cât şi la figurat. Cred că ar trebui să se uite în ograda dânsului, a lăsat o echipă de tradiţie să dispară, iar pe gazonul de la Cluj nu cred că pot să pască nici vitele. În momentul în care facem nişte declaraţii, nu le facem să jignim pe cineva, ne spunem doar părerea", a spus Reghecampf, scrie Prosport.

Ce a declarat joi Emil Boc

Joi, la o zi după ce Reghecampf afirmase că disputarea amicalului naţionalei cu Spania la Cluj este o pată pentru România, Emil Boc a replicat, la Napoca FM: "Ar trebui să fie mândri că există un stadion precum Cluj Arena în România. Afirmaţiile lui Reghecampf sunt o pată pe obrazul său şi cred că ar trebui să se uite în propria ogradă înainte să facă alte declaraţii".

Gazonul de pe Cluj Arena a fost schimbat în cursul acestei săptămâni. Directorul bazei, Radu Raţiu, a asigurat că suprafaţa de joc va arăta impecabil la meciul cu Spania, programat pe 27 martie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel