Elon Musk ar urma să devină tată. Iubita sa ar fi gravidă

Miliardarul american Elon Musk ar urma să devină tată, după ce cântăreaţa canadiană Grimes, iubita sa, a indicat că ar fi gravidă. 

Într-o fotografie publicată de Claire Boucher - cunoscută sub pseudonimul Grimes - pe Instagram, aceasta apare topless, având pe abdomen un desen cu un făt. În timp ce fanii se întrebau dacă a vrut să anunțe că este însărcinată, Instagram a eliminat fotografia, pentru că a încălcat politica platformei privind nuditatea, potrivit The Verge.

Ulterior, Grimes a publicat o versiune editată a fotografiei și textul "Cenzurată de insta haha - aproape că scăpasem".
Fotografia necenzurată a fost păstrată, însă, pe contul ei de Twitter, platforma de micro-blogging având o politică mai relaxată privind nuditatea, scrie Mediafax. 

Zvonul nu este confirmat oficial 


Răspunzând unui comentariu pe Instagram, Grimes a scris: "Să fii însărcinată înseamnă să ai o stare de spirit sălbatică și războinică". Cântăreața nu a confirmat, totuși, că ar fi însărcinată.

Potrivit unor surse, aceasta ar fi modalitatea prin care Grimes și-ar anunța un nou album, "Miss Anthropocene", programat pentru lansare pe 21 februarie. Grimes, în vârstă de 31 de ani, și Musk, în vârstă de 48 de ani, au o relație din 2018.

Elon Musk are, în prezent, cinci copii cu fosta soție, scriitoarea canadiană Justine Wilson, cu care s-a căsătorit în 2000 și de care s-a separat în 2008. După ce primul lor copil a murit la vârsta de zece săptămâni, foștii soți au avut gemeni și tripleți cu ajutorul fertilizării in vitro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel