Elena Udrea vrea să primească un mărțișor de la domni, pe 23 martie

Elena Udrea, candidat la șefia PDL, le-a oferit doamnelor venite să asiste pe 1 Martie la prezentarea moțiunii sale, câte un buchet de flori, după care a răspuns unui comentariu al liderului democrat-liberal Ioan Oltean, afirmând că așteaptă din partea bărbaţilor un "mărţişor pe buletinele de vot" în data de 23 martie. 

Primită, vineri, cu aplauze de către membrii organizației PDL Bistrița-Năsăud, unde a mers pentru a-și prezenta moțiunea pentru președinția partidului, Elena Udrea le-a oferit doamnelor din sală câte un buchet de flori. "Am un mesaj pentru doamne pentru că este 1 Martie şi, în acelaşi timp, din echipa mea, cineva va împărţi câte un mărţişor. La mulţi ani!", a spus Elena Udrea, după ce, în deschiderea lucrărilor, liderul PDL Bistrița-Năsăud, Ioan Oltean a afirmat că, "la Bistriţa, bărbaţii ştiu să aprecieze femeile frumoase şi deştepte mai ales atunci când candidează la o demnitate atât de înaltă, cum e şefia PDL".

Întrucât cineva din sală, a întrebat după mesajul Elenei Udrea: "Şi bărbaţilor?", democrat-liberala i-a replicat: "Bărbaţilor pe 9 Martie, că atunci e ziua lor", motiv pentru care Ioan Oltean a intervenit în dialog, propunându-i "doamnei președinte" să aibă "nişte mărţişoare pentru bărbaţi în 23 martie", scrie realitatea.net.

Răspunsul prompt al Elenei Udrea a fost: "Pe 23 martie aştept eu din partea domnilor din sală un mărţişor pe buletinele de vot", ceea ce i-a oferit lui Oltean să afirme că femeilor în PDL "nu le lipeşte curajul de a se confrunta cu toţi cei care vor să conducă PDL".

Elena Udrea îşi prezintă, vineri, la Bistriţa, în fața a peste trei sute de persoane, inclusiv cei 195 de delegaţi la Convenţia Naţională, moţiunea "Noul PDL - o Nouă Românie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel