Elena Udrea, REACȚIE după ce s-a cerut arestarea sa

Elena Udrea a oferit o primă reacție după ce Laura Codruța Kovesi a cerut anchetarea, reținerea și arestarea ei.

"Dacă nu aș ști că doamna procuror M. a spus că i s-a dat ordin să caute orice ca să mă aresteze, aș fi fost șocată. Știind lucrul acesta, nu mă mir că exista această cerere de la DNA pe numele meu. Toată vara au fost chemați oameni pe diverse spețe pentru a se cere din nou arestarea mea. Nu știu ce speță este aceasta. Voi vedea și eu care sunt acuzațiile care mi se aduc. Acum le-am auzit prima dată. Sunt oameni care au venit să îmi spună că este ordin de la doamna Kovesi, în DNA, să îmi facă un alt dosar să mă aresteze. Vum vă explicați că doamna Kovesi vine și spune că sunt 7000 de plângeri la DNA pe dosare, iar în cazul meu, se cere pentru a treia oară arestarea. Cred că un departament întreg la DNA lucrează pentru a găsi ceva împotriva mea", a zis Elena Udrea.

"M-am plâns la CSM, nu am avut sorți de izbândă. Aceasta nu este justiție. Cum este posibil așa ceva? Aceasta nu este justiție. Oricine poate să spună orice despre mine, eu sunt arestată. Voi vedea unde o să mă duc să mă plâng", a mai spus Elena Udrea la România TV.

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt: "A solicitat vânzarea activului „Vila Săbărel" din Eforie Sud (achiziționată cu suma de 56.425 euro), prin metoda negocierii directe şi cu recunoaşterea unor investiţii în cuantum de aproximativ 7.284 euro ce nu fuseseră realizate, către SC Romlit Spectrum SRL - o societate controlată de o persoană din anturajul său, societate pe care a creditat-o prin intermediul unei rude, pentru achitarea sus menţionate, fără a declara împrumutul acordat societăţii sau cumpărarea activului prin interpuşi".

Elena Udrea a declarat că îşi aminteşte de acea vilă. "Vila a fost vanduta unei firme private, de o societate a ministerului Turismului, in 2009. Acest caz porneste de la denuntul Alinei Topoliceanu, care spune ca am luat niste bani care erau pentru Elena Udrea", a mai spus aceasta.

VEZI ȘI: Laura Codruța Kovesi (DNA) cere anchetarea, reținerea și arestarea preventivă a Elenei Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel