Elena Udrea, prima imagine în arest la domiciliu

Ruxandra Dragomir a postat pe Facebook o fotografie în care apare cu Elena Udrea. 

"Așa cum v-am promis, o puteți vedea pe Elena, acasă...", a notat Ruxandra Dragomir în dreptul imaginii postate pe rețeaua de socializare.

Cu o zi în urmă, președintele organizaţiei de femei a PMP a scris un mesaj emoționant despre prietena ei.

"Pentru că foarte mulți dintre voi mi-ați scris, interesați fiind de starea de spirit a Elenei, vă pot spune că este bine și fericită să fie acasă. O vizitez zilnic, iar astăzi era la fel de zâmbitoare și energică. Aceasta este o poză din campanie, atunci când o susțineam pe Elena, în viziunea mea, cel mai puternic și curajos politician.

Acum, o susțin la fel de mult, poate chiar mai mult, pentru modul în care gestionează această situație, pentru ambiția de a demonstra că are dreptate și că dosarele, care cuprind denunțurile, acuzele și ulterior cererile de arestare, nu sunt tocmai în regulă (din lipsa de probe, conform declarațiilor avocaților), pentru demnitatea cu care a purtat cătușele și a suportat umilința la care a fost supusă, pentru seninătatea debordantă cu care ne întâmpina zi de zi, așteptand cumva ca luni să se întâmple din nou ceva rău. Toate acestea și multe altele mă provoaca să susțin nu doar omul politic Elena Udrea, ci să susțin o prietenă, despre care eu știam, însă mă bucur să văd că, într-un final, a demonstrat tuturor că este cea mai puternică și demna femeie. Îmi pare rau că nu am făcut o poză astăzi, însă promit că mâine voi posta o poza cu Elena, acasă", scria Ruxandra Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel