Elena Udrea, despre divorț: Am încercat să se termine repede și decent

elena-udrea-dcnews
elena-udrea-dcnews

Divorțul de omul de afaceri Dorin Cocoș nu este un moment de bucurie, dar că astfel de lucruri se întâmplă, a declarat fostul ministru al Turismului, declarat Elena Udrea la "Interviurile lui Ion Cristoiu".

"Nu mi-a plăcut să vorbesc despre viața mea personală, nu este un moment de bucurie. Mulțumesc presei că a fost decentă față de momentul delicat prin care trec. Am încercat să se termine totul repede și cu multă decență", a spus Udrea. "Este foarte greu să spui despre un divorț că nu înseamnă nimic. E un fapt de viață. N-ar trebui ca noul meu statut să-mi înfluențeze viața politică, în aceeași situație sunt și foarte mulți bărbați", a mai spus Elena Udrea.

A merge cu mai mulți candidați la președinția României e fatal pentru dreapta

Elena Udrea consideră că forțele de dreapta trebuie să lase orgoliile deoparte dacă vor să aibă un candidat bun la prezidențialele din 2014. „Opoziția nu reușește să se închege, iar cel mai afectat partid de migrația politică este PPDD. Dar nu cred că acolo trebuie căutată închegarea opoziției. Cred că unde ar trebui o soluție unificatoare e la partidele de centru dreapta. În condițiile în care apare a se fărâmița, mai degrabă, și există atâtea orgolii, fiecare are un proiect personal, încât nu se pot așeza toți la o masă să pregătească un proiect pentru următoarele alegeri. A merge cu mai mulți candidați la președinția României e fatal pentru dreapta”, a spus Elena Udrea.

Nu pot spune că am eșuat după alegerile interne în PDL

„Am preferat să stau mai retrasă în raport cu conducerea, pentru că nu vreau să încurc foarte tare membrii din conducere. Nu pot spune că am eșuat după alegerile interne în PDL. A ajunge președinte de partid e o etapă a vieții politice, care se întâmplă pentru o perioadă determinată, nu pentru infinit. Eu nu plec din PDL, am o mulține de opțiuni în față. Fiecare politician se validează prin încrederea pe care o are în rândul electoratului. Principalul meu proiect viitor este credibilizarea omului politic Elena Udrea, nu de a ocupa o funcție de conducere”, a mai spus Elena Udrea.

Acum vreo doi ani, Traian Băsescu avea altă părere despre canditatura unei femei la președinție

Legat de faptul că președintele Traian Băsescu admite posibilitatea ca o femeie să candideze la alegerile prezidențiale, Udrea spune: "M-am bucurat că Traian Băsescu a ajuns la această concluzie. Acum vreo doi ani am avut o opinie diferită, spunea că o femeie nu ar fi votată. Momentul este realist", a spus Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel