Elena Udrea continuă lupta la ONU

Elena Udrea a declarat la România TV că în cazul în care va fi condamnată "pentru că aşa doreşte Kovesi şi Coldea" nu se va lăsa şi va continua să lupte din Costa Rica.

Documentul pe care l-a făcut public Traian Băsescu este important pentru toate dosarele în care SRI a lucrat cu DNA în baza protocolului dintre SRI şi Parchetul general, dosare care, conform deciziei CCR ar trebui toate rejudecate şi aceste probe ar trebui eliminate din dosare, a afirmat Elena Udrea la România Tv.

"Eu nu am acest document şi am cerut ca el să fie adus în instanţă. Am formulat plângere împotriva procurorilor Marius Bulancea și Ana Dana pentru că știau de document și nu l-au prezentat, ceea ce e cercetare abuzivă. Noi vedem că procurorii au putut să selecteze probele. Vedem că SRI poate să trimită sau nu probele, în funcție de ce interese are", a mai spus Elena Udrea în intervenţia sa.

"De ce m-aș duce 6 ani la închisoare doar pentru că vor Coldea și Kovesi? Eu am aici acest statut (refugiat politic - n.r.) pe baza lucrurilor pe care le-am prezentat că mi se întâmplă în România. Statutul meu aici este al unui om prigonit în țara lui. Mă voi adresa în continuare Organizației Națiunilor Unite, o să prezint cazul meu și acolo. Dacă prin absursul absurdului se întâmplă acest abuz până la capăt şi eu rămân condamnată în 'Dosarul Gala Bute' voi continua să mă lupt de aici, de unde sunt protejată de legi internaţionale, pentru a dovedi că în România se petrece un abuz nemăsurat împotriva mea, în primul rând, dar şi împotriva altora, şi să găsesc o soluţie ca aceea sentinţă să fie desfiinţată" a mai spus Elena Udrea, aflată în Costa Rica.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel