Elena Udrea, arest la domiciliu. Tatiana Niculescu Bran, OPINIE: Nu-mi place să văd femei umilite și să mă bucur de linșaje mediatice

Fostul purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, a făcut câteva precizări cu privire la plasarea Elenei Udrea în arest la domiciliu.

"Înalta Curte de Casatie și Justiție tocmai a decis înlocuirea arestului preventiv la penitenciarul Tîrgșor cu arestul la domiciliu în cazul Elenei Udrea. Foarte bine. De o lună, fiecare zi de televizor începe și se termină cu Elena Udrea și cu satisfacția nedisimulată a crainicelor că o femeie e umilită în fel și chip. Umilirea publică n-o face mai vinovată sau mai nevinovată decât o vor dovedi probele, așa că poate aștepta și în arest la domiciliu să se pronunțe justiția", a scris aceasta pe Facebook.

De asemenea, fostul purtător de cuvânt a adăugat următoarele: "Nu-mi place să văd femei umilite și să mă bucur de linșaje mediatice".

Fostul ministru Elena Udrea iese de după gratii și va fi plasată în arest la domiciliu. ÎCCJ a admis astfel, contestația acesteia de menținere în arestul preventiv. 

Citește și: Elena Udrea va fi judecată în arest la domiciliu

Decizia este definitivă. Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat pentru astăzi pronunțarea pe contestația depusă de fostul ministru Elena Udrea la decizia instanței de a o menține în arest preventiv în dosarul "Gala Bute", deși  contestația s-a judecat marți.

Elena Udrea este încarcerată la Penitenciarul de Femei Târgșor, după ce a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul "Gala Bute".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel