Elena Băsescu, împotriva unei alianțe cu liberalii. PNL e extremist

elenei-basescu
elenei-basescu
Elena Băsescu a declarat, duminică,  la Târgu Mureş, că se opune unei eventuale alianţe cu PNL, care, în opinia sa, este "un partid extremist", care nu respectă valorile de dreapta şi statul de drept.

"Domnul Vasile Blaga ne propunea o alianţă cu PNL. Eu zic nu unei astfel de alianţe, o alianţă cu un partid extremist, o alianţă cu un partid care nu respectă valorile de dreapta, o alianţă cu un partid care nu respectă statul de drept. Cred că PDL are alt drum. Ce ne propune de fapt actuala conducere? Ne propune o alianţă cu PNL.

Întrebarea este: ne propune să-l susţinem şi pe Crin Antonescu la viitoarele alegeri prezidenţiale? Ne propune cumva să dizolvăm PDL în PNL? De ce vrea conducerea PDL să sacrificăm istoria de peste 20 de ani a Partidului Democrat Liberal şi să-l ajutăm pe domnul Crin Antonescu să-şi treacă pe cărţile de vizită funcţia la care visează zi şi noapte, cea de preşedinte? Eu cred că nu acesta este drumul PDL", a spus Elena Băsescu. "La Convenţia din 23 martie o să vă rog să votaţi împotriva dispariţiei acestui partid, adică pe Elena Udrea. Elena Udrea este susţinută de foarte mulţi bărbaţi de la noi din partid care au încredere în ea, nu acelaşi lucru îl putem spune despre femeile din prima linie de conducere a partidului", a arătat Elena Băsescu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel