EXCLUSIV  Ela Chaimi, soția românului ținut ostatic de Hamas, interviu emoționant pentru DCNews. Ce spune Ilan Laufer - Video

Ela Chaimi este soția românului ținut ostatic de Hamas. 

Ela Chaimi a ajuns în România duminică seară, în 29 octombrie 2023. La sosirea pe aeroport, ea a vorbit despre Tal, la care se referă cu ”soțul meu iubit”. El a fost luat ostatic de Hamas în Gaza, în 7 octombrie. Este tată a trei copii mici. Ela îi transmite iubirea și speră să fie puternic. 

4. -imagine fara descriere- (familie-ela-chaimi_68827600.jpg)

Ela Chaimi va sta în România două zile și speră ca autoritățile române să o ajute să-și elibereze soțul. Când a plecat de acasă, ea le-a spus copiilor, care, deși mici, știu ce se întâmplă, că va face tot ce poate ca tatăl lor să se întoarcă acasă. Și face! 

5. -imagine fara descriere- (tal-si-ela-chaimi_15067600.jpg)

Tal este cetățean român, părinții lui fiind din România. Ela Chaimi se așteaptă ca autoritățile române să nu oprească demersurile și să-i aducă soțul acasă, în orice situație. 

6. -imagine fara descriere- (tal-sot-ela-chaimi_61307100.jpg)

În acest context dificil, alături de fostul ministru Ilan Laufer, Ela Chaimi a venit în studioul DCNews, unde a vorbit despre situația prin care trece. Urmăriți interviul pe DCNews și ȘtiriDiaspora, marți, 31 octombrie, de la ora 10:00. De asemenea, este difuzat și pe Facebook și DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel