Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Eclipsă Lună/Lună Plină în Gemeni, 30 noiembrie. Daniela Simulescu, despre impactul asupra României: Nimic nu e întâmplător. GRADUL 8

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit despre Eclipsa de Lună şi Luna Plină în Gemeni, din data de 30 noiembrie 2020, explicând ce influență are acest fenomen asupra țării noastre.

"Deci avem Lună Plină pe axa Gemeni-Săgetător la gradul 8 și gradul 8, dragii mei, nimic întâmplător cum se întâmplă în lumea asta... Gradul 8, țineți minte acest grad 8 pentru că România în harta de la 1 decembrie 1918 de când s-a semnat Marea Unire la Alba Iulia, soarele se afla la gradul 8 în Săgetător. Deci această eclipsă are rezonanță foarte mare pentru țara noastră. Sunt schimbări și la nivel individual, pe de altă parte.

Pentru fiecare această eclipsă va însemna ceva, mai ales dacă avem marcaj de Săgetător, Gemeni sau Pești. De data aceasta, pe 30, vine în țara noastră cu o importanță foarte mare, pe astrograma României, pentru că avem Soarele României la 8 grade Săgetător, pentru cine nu știa țara noastră este Săgetător, avem Soarele acum la 8 grade Săgetător, iar Luna este la 8 grade Gemeni, în opoziție. Noi în țara noastră avem nodul în sud pe Gemeni și avem nodul nord în Săgetător, deci avem atâtea motive să vorbim despre această eclipsă. Nu degeaba această eclipsă se petrece așa acum pentru că noi știm că avem în 6 decembrie alegeri și trebuia să se întâmple și un eveniment astrologic înainte. Mai avem o eclipsă în 14 decembrie.", a explicat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel