EXCLUSIV  Eclipsa de pe 10 iunie, efecte uimitoare pentru o ZODIE! Mesajul pe care-l aștepta

Foto Pexels
Foto Pexels

Pe 10 iunie 2021 va avea loc o eclipsă. O zodie are de luat decizii importante. 

„Eclipsa de pe 10 iunie își dorește pentru voi să vă gândiți la ce este stadiu de proiect și la ce faceți cu adevărat. Ce proiect nu se mai materializează? Mă refer și la relații. Dacă există o persoană, însă când e, când nu e, gândiți-vă dacă mai are rost relația. Dacă vorbiți cu cineva și nu se mai întâmplă nimic, gândiți-vă dacă trebuie să renunțați și să începeți altceva. Ce contează cu adevărat în viața voastră? 

Dacă aveți examene, începe o perioadă foarte bună. Pe alocuri, s-ar putea să fiți ironici. Atenție cu banii, vă place să cheltuiți pentru voi”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

„Aceasta este săptămâna ta! Ar trebui să fii foarte îndrăzneţ la locul de muncă. Important este că oamenii trebuie să te vadă, să ştie de tine”, a mai zis Daniela Simulescu. 

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, previziuni pentru toate zodiile la DC News TV:

Horoscop pentru azi

Berbec

Te vei enerva pe toată lumea, mai puţin pe tine. Toată lumea este vinovată în jurul tău. Ghici ce? Tu eşti cel vinovat. Nu prea te-ai simţit bine şi trebuie să ieși din zona de confort.

Taur

Mai scapi puţin de timiditate. Vei vorbi mai mult, te vei lăuda mai mult. Astăzi, vei avea mai mult curaj. Vei purta discuţii mai directe.

Rac

S-ar putea să îi faci tot felul de reproşuri persoanei iubite. Vezi unde sunt nemulţumirile cu adevărat. Încearcă să fii sigur când îi reproşezi ceva. Amintirile tale ar putea fi distorsionate.

Leu

Dacă trebuie să renunţaţi la ceva, astăzi, vi se va părea foarte nedrept. Dacă trebuie, renunţaţi mai bine.

Fecioară

La serviciu, trebuie să vă evidenţiaţi cât mai mult. Sunt nişte momente bune. Nu deveniţi prea agresiv cu oamenii din jurul vostru. Nu vă băgaţi foarte mult în viaţa lor şi nu îi lăsaţi nici pe ei să o facă în ceea ce vă priveşte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel