Ecaterina Andronescu: Adevăratul motiv al scrisorii transmise membrilor PSD

Bianca Ştefan / 20 aug 2018 / 15:24 Salveaza PDF Comentarii
 Ecaterina Andronescu
Descriere foto: Ecaterina Andronescu

Senatoarea PSD, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni, că PSD poate să dea guverne mult mai performante, acesta fiind al doilea motiv al scrisorii prin care s-a cerut zilele trecute demisia lui Liviu Dragnea și schimbarea Guvernului Dăncilă.

Întrebată dacă se simte reprezentată de premierul Viorica Dăncilă, Ecaterina Andronescu a spus: "Acesta a fost şi al doilea motiv pentru care am trimis scrisoarea colegilor. Cred că PSD poate să dea guverne mult mai performante şi de aceea cred că trebuie cu toată sinceritatea să discutăm aceste lucruri. N-am criticat guvernul, mi-a reproşat un coleg de la Sibiu că am criticat Guvernul, nu, cred că trebuie să facem un guvern mai performant", a spus Andronescu. 

Chestionată dacă acest guvern este cel mai slab din istoria PSD, senatoarea PSD a răspuns afirmativ. "Cred că da. Dacă mă uit aşa puţin în istorie, vă dau dreptate. Dacă PSD n-ar avea oameni cu care să iasă într-un guvern performant, n-aş fi reacţionat, dar eu ştiu că există asemenea oameni cu ştiinţă multă de carte cu dorinţa de a lăsa ceva în urma lor. Nu te duci ca prim ministru să-ţi pui o coroană de lauri pe frunte, te duci ca să laşi ceva în urmă". 

Ecaterina Andronescu nu a dorit să avanseze nume posibile de viitori premieri: "Îmi vin mai multe nume în minte. Dar nu vreau să creez o discuţie şi o dispută în partid". 

În opinia sa, dacă cineva spune că ceva nu merge "nu trebuie aruncat la gunoi". "Cred că trebuie încercată o dezbatere, astfel încât să mergem pe soluţii. 

Senatoarea social-democrată a subliniat că scrisoarea sa nu se doreşte a fi un atac la adresa PSD, ci o dorinţă de dialog în forurile de conducere. 

Vezi și: Andronescu, gest făcut praf de Opoziție: "E hilar". Chirieac: "Să citească foarte bine"


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26