După ce a strâns gunoaie, Cioloș uimește din nou. Fotografia zilei

Dacian Cioloş face o vizită oficială în Germania. Premierul a călătorit duminică după-amiază cu o cursă aeriană de linie, la clasa Economic.

Când a urcat în avion, Dacian Cioloş a fost invitat de o stewardesă să ia loc la Business Class, dar acesta a refuzat şi a spus că va sta acolo unde i-a fost alocat loc. 

"Colegul meu Ionuț Gheorghe l-a fotografiat pe Dacian Cioloș într-un avion care a zburat la Munchen. Premierul a călătorit la economic, deși mergea într-o vizită oficială în Germania. El a refuzat chiar oferta echipajului de a sta la business. Dacian Cioloş mi se pare un om de bun-simț și sper să nu facă gesturi populiste. Imaginea cu premierul dând din coate ca să iasă din aeronavă (e o figură de stil, da) nu mi se pare în regulă. De ce stă la hotel? Nu mai bine merge acolo cu cortul sau cu rulota? Nu am mai plăti nici avionul... Economiile din astfel de "excursii" oficiale sunt probabil insignifiante. Cred că reprezentanții unei țări mari (a șaptea ca populație din Europa) merită un avion oficial care să aibă pe el stema și Tricolorul!

foto © Ionuț Gheorghe

P.S. Pentru cei care nu înțeleg sau nu vor să înțeleagă: postare nu e despre Cioloș, ci despre România ai cărei demnitari (indiferent cum se numesc) ar trebui să zboare cu un avion oficial. E o chestiune și de prestigiu", a scris Adelin Petrișor pe Facebook.

Fotografia poate fi văzută AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel