După Băsescu, alți lideri și-au făcut publice numerele de telefon

După ce Traian Băsescu și-a făcut public numărul de telefon, mai mulți membrii din PMP i-au urmat exemplul.

În lipsa unei legături directe cu Băsescu, după ce telefonul său s-a stricat în urma numărului de apeluri, președinții PMP de la municipiul Sibiu și de la județ și-au anunțat ei numele de mobil.

"Vă stăm la dispoziţie pentru a-i fi alături domnului președinte în Mișcarea Populară și a vă aduce contribuția în funcție de pregătirea profesională a fiecăruia la transformarea României în țara pe care ne-o dorim. Ne puteţi contacta la numerele de telefon: 0743802165, Simona Diana Popa, preşedinte PMP Sibiu și 0722674966 Alexandru Șomandră, președinte Municipiul Sibiu", spun liderii PMP Sibiu.

[citeste si]

Telefonul fostului președinte n-a făcut față socilitărilor, după publicarea numărului pe pagina sa personală de facebook. "Într-o singură zi, domnul preşedinte a primit peste o mie de apeluri de la cetăţenii care i-au aflat numărul de telefon. Mulți dintre apelanți au fost din județul nostru, felicitându-l pe domnul președinte. Din păcate, telefonul domnului Băsescu s-a defectat, nu a mai făcut față solicitărilor, iar acesta a anunțat că a trebuit să-și schimbe aparatul pentru a putea dialoga cu oamenii, însă nu poate sta la dispoziţia publicului 24 de ore din 24", a declarat președintele PMP Sibiu, Diana Popa, citată de Turnul Sfatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel