Dumitru Coarnă (PSD): Am văzut sondajele. Creștem, în timp ce USR scade, PNL scade

Sursă foto: Facebook Dumitru Coarnă
Sursă foto: Facebook Dumitru Coarnă

Dumitru Coarnă, deputat PSD, susține că tensiunile din Coaliție face ca PNL și USR să scadă în sondaje, în timp ce PSD crește.

"Soluția este cea a alegerilor anticipate, dar nu vom ajunge acolo, pentru că domnul Roman a spus clar, USR e jos tare în sondaje și se va duce și mai jos pentru că oamenii au înțeles care este menirea lor. Ei joacă extrem de periculos. PNL începe să se ferească, să vadă acest pericol. Sper să nu fie prea târziu când vor vedea că acest USR PLUS este un partid antiromânesc și lucrurile trebuiesc spuse clar și direct. Cioloș nu joacă pentru România, Barna nu joacă pentru România, Voiculescu joacă pentru, de unde a venit, din Austria. (...) Noi suntem cel mai mare partid din România. Am văzut sondajele, creștem, suntem la 38%. PNL Scade, USR scade, asta e, prestația lor, oamenii au simțit-o.", a declarat Dumitru Coarnă la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Florin Roman (PNL), după ce USR PLUS a cerut schimbarea lui Cîțu: Va exista un preț politic. Ultimele sondaje în duc pe locul 4, după AUR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel