Florin Roman (PNL), după ce USR PLUS a cerut schimbarea lui Cîțu: Va exista un preț politic. Ultimele sondaje în duc pe locul 4, după AUR

Sursa foto: Facebook Florin Roman
Sursa foto: Facebook Florin Roman

Deputatul Florin Roman susține că PNL nu are de gând să îl schimbe pe Florin Cîțu la solicitarea USR PLUS și face apel la responsabilitate.

"Din punctul nostru de vedere Coaliția merge înainte și cu siguranță așteptăm ca ceilalți să dea dovadă de responsabilitate pentru că românii au decis o Coaliție de dreapta în care PNL a obținut 25%, iar USR 13%. În condițiile astea votul popular trebuie respectat și dacă nu își vor asuma această responsabilitate în plină pandemie, cu siguranță vor exista și costuri politice. (...) PNL nu își schimbă premierul ori de câte ori există solicitări din partea colegilor de Coaliție care au obținut 15% în alegeri. Puteau impune o asemenea alegere dacă ei ar fi câștigat alegerile, ceea ce s-a întâmplat.

Vă reamintesc că în urmă cu 4 luni de zile, cei care au făcut această solicitare, l-au votat pe Florin Cîțu în Parlament și nu am văzut în 4 luni de zile, până la această criză guvernamentală nici un fel de reproș legat de activitatea profesională sau morală a premierului. Într-o țară în război cu pandemie nu te joci de-a schimbatul premierului ori de câte ori orgoliile unor persoane sunt mai presus decât interesele unor țări. Din acest motiv am făcut apel la responsabilitate de la colegii de Coaliție. Ultimele sondaje îi duc pe locul 4, după AUR. Dacă vor continua în maniera asta eu cred că va exista un preț politic la un moment dat.", a declarat Florin Roman la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Dan Barna: Decizia aruncă coaliția de guvernare într-o criză majoră. Florin Cîțu nu mai are susținerea USR PLUS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel