DSK contraatacă: a dat-o în judecată pe cameristă. Vezi de ce

Dominique-Strauss-Khan
Dominique-Strauss-Khan

Dominique Strauss-Kahn a depus plângere împotriva cameristei Nafissatou Diallo, care îl acuză că a agresat-o sexual. DSK susţine că Diallo a depus mărturie falsă şi a încercat să îl defăimeze prin acuzţiile pe care i le-a adus, într-un moment în care era favorit la câştigarea alegerilor din Franţa.

Potrivit New York Post , DSK îi cere cameristei un milion de dolari, acuzând-o că "a dat forţelor de ordine declaraţii false, în cunoştinţă de cauză şi în mod intenţionat", aducând astfel atingere reputaţiei sale în întreaga lume şi făcându-l să piardă "alte oportunităţi profesionale".

În documentele trimise justiţiei, citate de cotidianul newyorkez, Dominique Strauss-Kahn aminteşte că era, la momentul faptelor, "considerat de către unii drept viitorul preşedinte francez".

Recunoscând că a întreţinut un raport sexual "consmiţit"cu Nafissatou Diallo, el o acuză că, ulterior, aceasta a "pretins că a fost agresată sexual". Dominique Strauss-Kahn aminteşte, în continuare, că a fost arestat, iar ulterior "supus unei percheziţii degradante şi umilitoare; fotografiat complet dezbrăcat; nevoit să furnizeze probe (biologice) pentru anchetă", mai scrie New York Post.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel