Droguri în Mamaia. Doi turiști, în stare gravă

Un bucureștean și un londonez au primit îngrijiri medicale, în această dimineață după ce ar fi consumat substanțe ilegale. 

În această dimineață, o ambulanță a ajuns la Mamaia, în urma unui apel la 112, după ce a fost semnalat faptul că o persoană este inconștientă, iar alta este într-o permanentă stare de agitație.  Cadrele au ajuns la fața locului, unde au acordat primul ajutor celor două persoane, un bucureștean și un londonez. În cazul turistului român a fost necesară transportarea la o unitate spitalicească. Britanicul a refuzat să fie dus la spital. Suspiciunea, în privința celor doi, este consumul de substanțe ilegale.

Mai multe cazuri confirmate

Cazul celor doi turiști nu este primul din această minivacanță. Sâmbătă spre duminică noaptea, jandarmii constănțeni împreună cu lucrătorii din poliție au depistat doi tineri care aveau asupra lor droguri. De asemenea, alte două persoane au fost transportate la spital pentru recoltare de probe biologice, după ce erau suspecți că ar fi consumat droguri, conform replicaonline.

În aceste zile, în nordul stațiunii Mamaia se desfășoară festivalul Sunwaves, care a atras zeci de mii de participanți, mulți dintre ei fiind străini. Consumul de substanțe interzise este în creștere în această perioadă, din pricina tinerilor teribiliști care invadează stațiunea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel