Dramatic. Ce s-a întâmplat după ancheta de la spitalul groazei din Ploiești

medicina
medicina

Cu câteva zile în urmă, Raed Arafat a prezentat concluziile anchetei de la Spitalul Județean din Ploiești – acolo unde medicul chirurg Dan Oprea și-a făcut curaj și a vorbit despre neregulile existente.

Medicii de la spitalul “groazei” spun că sunt nemulțumiți de controlul făcut de Ministerul Sănătății. Doctorii zic că reprezentanţii ministerului au dat câteva amenzi şi au plecat, lăsând lucrurile exact la fel cum erau – în același haos.

Raportul făcut de Ministerul Sănătăţii îi nemulţumeşte pe medicii Spitalului de Urgenţă Ploieşti, care susţin că inspecţia de la Bucureşti nu a rezolvat niciuna dintre problemele sesizate de ei.

Medicii s-au solidarizat cu colegii care au fost sancţionaţi, în condiţiile în care unii dintre aceştia şi-au asumat responsabilităţi suplimentare, doar pentru a permite tratamentul bolnavilor într-un spital în care fondurile sunt întotdeauna cu mult sub limita de supravieţuire.

 Cadrele medicale acuză ministerul că nu face nici o referire la relaţia spitalului cu Casa Naţională de Asigurări, care nu decontează cheltuielile pentru zeci de mii de bolnavi. Din acest motiv managerii de spital sunt nevoiţi să cheltuie de 10 ori mai mult decât ceea ce primesc pentru pacienţi, scrie Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel