Drama unei tinere: Se luptă să trăiască după opt ani de solar

O femeie de doar 25 de ani a luptat încă de la 17 ani pentru a-și schimba culoarea pielii. Voia să fie mai bronzată. A ales solarul pentru doar 20 de minute pe săptămână, însă a ajuns să se lupte pentru a rămâne în viață. Timp de opt ani tânăra a mers la solar 20 de minute pe săptămână. Acum ea a fost diagnosticată cu melanom malign. Pentru a afla dacă s-a extins în corp aceasta a făcut o biopsie și urmează să afle rezultatul. 

Tânăra de 25 de ani nu a conștientizat pericolul la care se expune, așa cum nu conștientizează multe tinere din România și din întreaga lume. În România, sfatul celor de la saloanele de înfrumusețare este ca persoanele care aleg să se bronzeze la solar să meargă o dată la două zile. Prima ședință din "tubul înfrumusețării" are trei minute, a doua, șase. Ulterior, cele care vor să aibă o piele mai închisă la culoare alternează ședințele de 9 și 12 minute până când ajung la culoarea dorită. Riscul la care se expun este foarte mare.

Tânăra de 25 de ani, Leanne Atherton, a declarat, pentru Daily Mail, că nu a știut riscurile la care s-a expus. Ea a fost diagnosticată cu melanom malign în luna iunie.

Cercetările arată că utilizarea solarului crește riscul apariției cancerului de piele cu 75%. Riscul este cu atât mai mare cu cât persoanele au pielea deschisă la culoare, ochii verzi sau albaștrii și alunițe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel