Dramă cumplită. Detalii neștiute despre o îndrăgită jurnalistă

O îndrăgită jurnalistă din România ne-ar putea părăsi dacă oamenii nu vor face tot posibilul să o ajute să învingă boala de care suferă.

Este vorba despre Flora Ordean, o ziaristă din Roman. Și-a dedicat toată viața presei, iar acum are nevoie de toți cei care i-au citit articolele, dar și de alte persoane care apreciază oamenii onești care pun suflet în ceea ce fac.

Flora Ordean trebuie să suporte cel puțin două operații grele și costisitoare, care să-i facă inima suficient de puternică încât să poată bate normal. Costul acestora se ridică undeva la 1.500 de euro, sumă mare pentru o jurnalistă din presa locală. Cei care vor să o ajute, pot suna la numerele de telefon 0727.889.883 (Mihaela Tertelici) sau 0748.45.45.14 (Alex Nistor), informează Myvoicenew.

"Pentru a respecta intimitatea unei adevărate doamne a presei și societății romașcane, nu vom publica mai multe detalii aici. Cei care știu să citească printre rânduri înțeleg gravitatea situației în care se poate afla o persoană încercată deseori de boli și lovită, la vârsta a treia, de suferințe cardiace. Colega noastră este o femeie mândră, orgolioasă, puternică sufletește. Nu vă va cere niciodată, personal, ajutorul în acest mod. Noi, colegii ei, credem că Flora Ordean merită să mai rămână mulți ani în rândul jurnaliștilor din acest oraș. Să vă informeze, să vă ajute, și să-i învețe pe cei tineri ce înseamnă, de fapt, să fii om de presă", scriu colegii ziaristei în presa locală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel