Dragnea, tentativă de asasinare. Pricopie: Desprins de agenda publică

Bianca Ştefan / 22 aug 2018 / 13:21 Salveaza PDF Comentarii
DRAGNEA
Descriere foto: DRAGNEA

Fostul ministru al Educaţiei Remus Pricopie consideră că declaraţiile făcute de Liviu Dragnea, potrivit cărora cineva a încercat să îl asasineze, sunt "desprinse de agenda publică a României" şi Președintele PSD ar trebui să se preocupe de problemele reale ale cetăţenilor, nu să facă afirmaţii care nu pot fi confirmate.

"Am urmărit declaraţiile domnului Liviu Dragnea de aseară. Mi se par desprinse de agenda publică a României. Mă aştept de la o persoană care ocupă funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor - al treilea om în stat -, indiferent cum se numeşte acesta, să fie responsabil şi preocupat de problemele reale ale cetăţenilor, să caute şi să dea răspunsuri pentru ţară, nu să facă afirmaţii care nu sunt confirmate nici de instituţiile statului, nici de legislaţia în vigoare. Când spui că România este "un stat parţial mafiot", când acuzi instituţiile statului că nu îşi fac datoria faţă de tine (nefurnizându-ţi informaţii secrete, dincolo de mandatul lor legal), când ataci anumiţi parteneri internaţionali de acţiuni ilegale pe teritoriul României sau când vorbeşti de lovituri de stat, ori ai dovezi, ori eşti iresponsabil", a scris pe Facebook Pricopie, ministru al Educaţiei în perioada 2012-2014. 

Potrivit acestuia, astfel de declaraţii vor fi taxate mai ales de social-democraţi. 

"Astfel de declaraţii, sunt convins, vor fi taxate în primul rând în PSD, unde ştiu că sunt în continuare mulţi oameni raţionali", mai spune Pricopie, care este rector al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. 

Vezi și: Dragnea, tentativă asasinat. Vanghelie: Informații pe care le am eu


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25