Dragnea, tentativă asasinare. Gorghiu: Îi cer să spună când și unde a a făcut plângerea penală

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Senatorul liberal Alina Gorghiu îi cere liderului PSD, Liviu Dragnea, să informeze public când şi unde a făcut plângerea penală pe tema "aşa-zisei tentative de omor".

"Îi cer public lui Liviu Dragnea să informeze opinia publică transparent în ce dată a făcut plângerea penală pe tema aşa-zisei tentative de omor, la ce unitate de parchet a făcut-o, care este conţinutul, cine sunt cei pe care-i suspectează. De asemenea, solicit unităţilor de parchet din România şi procurorului general să comunice dacă există vreun dosar, să caute bine, că nu se poate ca un astfel de dosar al domnului Dragnea să se fi pierdut", a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă. 

Gorghiu a subliniat că aceste afirmaţii creează o situaţie "extrem de dificilă şi delicată pentru România", întrucât sunt făcute de cel care "conduce, de fapt", tot Guvernul României, este preşedintele principalului partid de guvernământ, al Camerei Deputaţilor, unul "dintre cei mai puternici oameni din România". 

"Am deraiat în această paranoia cu stat paralel, cu asasinate visate de domnul Dragnea, cu lovituri de stat date ca în America de Sud, am deraiat de la normal şi îmi doresc ca această toamnă să reprezinte revenirea la normalitate", a conchis Alina Gorghiu. 

Vezi și: Liviu Dragnea, tentativă asasinat. Reacția SRI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel