Dragnea-Netanyahu, întrevedere oficială. Subiecte importante pentru România

Dragnea-Netanyahu
Dragnea-Netanyahu

Liviu Dragnea se află în Israel, după ce a răspuns pozitiv invitaţiei preşedintelui Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein. În cursul acestei zile președintele PSD s-a învâțnit și cu premierul Benjamin Netanyahu.

Cei doi lideri au discutat despre consolidarea cooperării dintre cele două state, dar și despre cooperarea în domeniul cercetării tehnologice și industriale.

”Astăzi am avut plăcerea de a discuta cu Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Statului Israel şi ministru al Afacerilor Externe, despre oportunitățile de a consolida cooperarea noastră prin atragerea #capitalului israelian în Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, dar și în alte sectoare ale #economiei românești.

Printre principalele teme discutate s-a regăsit și cooperarea în domeniul cercetării tehnologice și industriale, cu precădere laserul de la Măgurele. De altfel, #România și #Israel au o colaborare excelentă în sectorul de apărare și cel educațional, cooperare care fundamentează dezvoltarea parteneriatului bilateral în domeniul apărării și cercetării militare, precum și al securității cibernetice”, a transmis Liviu Dragnea pe pagina de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel