Dosar Tăriceanu. Pieleanu: Cine va câștiga. Discutăm pe surse

Tăriceanu
Tăriceanu

Klaus Iohannis și Liviu Dragnea se află într-un război fără final. După ce Președintele României l-a acuzat pe liderul Camerei Deputaților că ar fi un ''infractor'', Dragnea iese la atac și îl numește la rândul său, ''infractor'' pe Iohannis. Sociologul Marius Pieleanu a analizat conflictul dintre cei doi.

Marius Pieleanu consideră că acuzațiile reciproce dintre Klaus Iohannis și Liviu Dragnea ar reprezenta de fapt o etapă a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale și îl vede pe liderul PSD drept principalul candidat de centru-stânga.

Dacă lucrurile vor evolua așa cum au început cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu aseară, în mod evident Liviu Dragnea se profilează ca fiind principalul candidat al centrului-stânga al politicii românești. Probabil că și dânsul a înțeles acest lucru și a intrat deja în campanie electorală. Este greu să ne pronunțăm deocamdată. Vedem întâi ce se va întâmpla cu domnul Tăriceanu. Noi discutăm doar pe surse. Pare încă o etapă din lungul proces al campaniei electorale în care am intrat deja și care se va finaliza în decembrie 2019. Vedem cine va câștiga. Din nou ne abatem de la temele care  în profunzime preocupă opinia publică din România, teme precum infrastructură rutieră, probleme de sănătate, una școlară, nu vorbim deloc despre chestiunea asta, ci vorbim doar despre justiție., a afirmat Marius Pieleanu, în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel