Dragnea, dosar Tel Drum. Codrin Ștefănescu: Le transmitem că mergem până la capăt

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a comentat cererea redeschiderii dosarului Tel Drum, închis cu cinci ani în urmă, de către Direcția Națională Anticorupție. Dosarul îl vizează pe președintele PSD, Liviu Dragnea.

Nu este nimic prea mult pentru cei care vor să împiedice cu adevărat modificarea legilor justiției. În ultimele zile am tot aflat că se deschid dosare pe bandă rulantă tot mai multor membri ai PSD din conducerea centrală și județeană. Lucrurile continuă cum au fost pe vremea lui Băsescu. Sistemul nu se predă, face în continuare abuzuri. Să reîncălzești un dosar închis acum cinci ani de zile și să îl redeschizi că vrei tu, mi se pare...Toată lumea vede. Se întâmplă niște chestii foarte ciudate. Le transmitem că mergem până la capăt, dar până la capăt merg și ei cu abuzurile. De asemenea, le transmitem încă o dată că lucrurile astea se vor opri și oamenii ăștia vor răspunde în fața legii., a spus Codrin Ștefănescu în emisiunea lui Lili Ruse, de la România TV.

Dosarul vizează privatizarea Tel Drum către foşti colegi de facultate ai lui Liviu Dragnea şi acordarea preferenţială de contracte publice de către CJ Teleorman, condus de către Liviu Dragnea.

Vezi și: BPN al PSD. Contestatari ai lui Dragnea, prezenți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel