Dragnea, audiere DNA. Din PNL: Spectacol grotesc, palmă pentru România

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, consideră că întâmplările de luni dimineață din timpul audierii lui Liviu Dragnea la DNA au fost un spectacol grotesc. 

”Liviu Dragnea a oferit acolo un spectacol grotesc, fiind aşteptat şi aplaudat ca starurile rock pe vremuri de Claudiu Manda, Marian Neacşu, Paul Stănescu, Andreea Cosma. Spectacolul gratuit şi grotesc pe care îl oferă Liviu Dragnea şi PSD este o palmă pe obrazul României, o palmă pe obrazul fiecărui român, un afront la adresa tuturor oamenilor cinstiţi din această ţară, a oamenilor care respectă legea, care au încredere în sistemul de justiţiei din România. Iar această postură a lui Liviu Dragnea în care pozează, de Al Capone de Teleorman, nu face cinste nimănui”, a declarat Ioan Turc într-o conferinţă de presă.

[citeste si]

Liderul judeţean al PNL a vorbit şi despre măsurile economice luate de actuala guvernare, considerând că PSD şi-a pierdut legitimitatea de a mai conduce.

”Guvernarea PSD este una vădit iresponsabilă, bazată pe minciună, şi nenoroceşte perspectivele economice ale României. PSD şi-a trădat mandatul pe care l-a primit prin alegerile parlamentare, şi-a trădat electoratul, a pierdut legitimitatea de a guverna ţara. Cel mai bun lucru pe care ar putea să îl facă ar fi să fugă in corpore pe scara de incendiu de la Palatul Victoria”, a mai spus Ioan Turc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel