Dragnea-Iohannis, atac. Pieleanu: O cutie a Pandorei îngrozitoare

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Marius Pieleanu a comentat declarațiile tăioase făcute de către Liviu Dragnea cu privire la ultimele ieșiri publice ale președintelui Klaus Iohannis și ce se ascunde în spatele acestui scandal.

"Ceea ce a afirmat președintele Partidului Social Democrat poate să aibă un a numit tip de logică, inclusiv cea electorală, nu numai cu caracter penal. În mod evident, dacă ne gândim la poziționarea președintelui Tăriceanu în sondajele de opinie din ultima vreme coroborat cu creșterea ALDE și totodată cu scorul bun pe care, în continuare, PSD-ul îl are, în mod evident, cea mai mare amenințare din zona de centru-stânga era din partea domnului Tăriceanu și ar putea să fie o decizie politică asupra unui dosar cu iz penal, mai mult sau mai puțin, pentru că nu știm exact ce anume acuzații sunt. Eu pot face un comentariu politic, în mod evident Călin Popescu Tăriceanu deranjează foarte mult prin pozițiile sale publice, prin consecvența ideilor promovate și nu pot să nu mă gândesc rațional și logic că ar putea să fie, totuși, un motiv de genul acesta, sigur, îmbrăcat în iz penal, o mită cu foloase materiale de acum 10 ani, din campania electorală, pe colegii uninominale cum era la vremea respectivă. (...)

E o cutie a Pandorei îngrozitoare și din cauza asta avem nevoie de un reset, avem nevoie de un moment zero. Numai președintele, prin natura funcțiiilor și a prerogativelor, poate să facă asta cu o singură condiție: dacă își dorește să facă asta", a declarat Marius Pieleanu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel