Dr. Aurel Tudose, managerul centrului privat de oncologie din Braşov, s-a spânzurat

dr tudose
dr tudose

Managerul centrului de oncologie din Brașov, dr. Aurel Tudose, a fost găsit spânzurat într-un copac din curtea unei proprietăți a acestuia din Săcele.  Poliţia a fost sesizată, vineri, la ora 11.40, de un bărbat care lucra ca şi curier şi livra colete în Săcele, informează Mediafax.

"Am fost sesizaţi la ora 11.40, iar colegii de la Săcele s-au deplasat la locul indicat şi au identificat în curtea unui imobil pe proprietarul acestuia, spânzurat într-un copac. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru efectuarea necropsiei. Poliţia Săcele a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a declarat Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov într-o conferinţă de presă.

 Potrivit unor surse judiciare, medicul ar fi suferit de depresie având probleme de sănătate, o altă ipoteză fiind aceea că se afla într-un mare impas financiar din cauza centrului de oncologie în care ar fi investit foarte mulţi bani.

 Dr. Aurel Tudose este unul dintre finanţatorii Centrului de Diagnostic şi Tratament Oncologic Braşov, care este unul dintre cele mai moderne centre din Europa. El era căsătorit cu dr. Alina Tudose, medic cardiolog la acelaşi centru. Tudose a făcut parte şi dintr-un grup de antreprenori care, în 1997, au înfiinţat centrul medical Hiperdia, un lanţ de clinici private cu sediul la Braşov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel