Dovada că Predoiu nu este un "opozant obtuz"

Catalin Predoiu
Catalin Predoiu

Cătălin Predoiu a comentat, într-un interviu acordat recent, că decizia Executivului de a șterge unele taxe este doar "puțin praf în ochi".

Recent, Ioana Petrescu, Ministrul de Finanțe, a zis că 92 de taxe parafiscale și tarife vor fi eliminate și comasate. Întrebat cum comentează această decizie, Cătălin Predoiu a spus: "Este o decizie foarte bună, ca să dovedesc că nu sunt un opozant obtuz şi lipsit de obiectivitate. Dar este insuficientă şi e puţin praf în ochi, adică se face propagandă pe reducerea unor taxe parafiscale, chestiuni de tipul Registrul Comerţului şi alte lucruri care nu au impact major, să spunem aşa, stânjenesc, dar problema esenţială nu este acolo".

VEZI ȘI: Predoiu se plânge că PDL este supus unui război psihologic

"Problema esenţială de exemplu este faptul că anul trecut ţi-a crescut agricultura şi anul ăsta o pui în genunchi cu taxa pe stâlp, care înseamnă mai mulţi bani daţi la stat de către cei care încearcă să construiască silozuri sau capacităţi agricole într-o agricultură sub potenţialul ei. Pui 16% impozit pe venitul agricol, când ştii bine că trebuie să stimulezi acest domeniu, că pui şi 5% CAS, că oamenii plătesc, chiar angajatori din industrie, CAS la cei disponibilizaţi, când practic acolo plăteşti compensatoriu nişte salarii, ei nu mai lucrează propriu-zis în fabrici", a zis prezidențiabilul PDL, conform RFI.

În final, Predoiu a transmis și un mesaj românilor. El le-a cerut alegătorilor să nu ofere întrega putere PSD-ului și să împartă puterea mai multor partide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel