Două TIR-uri s-au ciocnit: un mort și un rănit

47
47

Șoferul unui TIR a murit astăzi după ce autovehiculul pe care îl conducea a intrat pe contrasens și a lovit un alt TIR al cărui șofer este acum grav rănit, informează Mediafax.

[caption id="attachment_221129" align="alignleft" width="310"] FOTO: adevarul.ro[/caption]

Potrivit reprezentanților Poliției Suceava, accidentul a avut loc pe DN 2E, în zona localității Spătărești din județul Suceava. Bărbatul care conducea TIR-ul a intrat pe contrasens a murit. El este considerat vinovat, deoarece acesta a intrat pe contrasens și a lovit un alt TIR.

Șoferul celuilalt TIR, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a scăpat nevătămat, însă autovehiculul pe care îl conducea tracta un camion al cărui șofer a fost grav rănit. El a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni. Aici a fost consultat de medicul de gardă care a cerut transferarea acestuia la Spitalul Județean Suceava.

Tânărul șofer al TIR-ului care circula regulamentar a fost testat cu un aparat alcooltest, dar rezultatul a ieșit negativ.

Traficul este acum deviat, în urma accidentului, prin localitatea Baia de pe DN 2E, la intersecţia cu DJ 209H cu ieşire în DJ 209A şi în continuare pe DN 2E localitatea Cornu Luncii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel