Două generații de gameri din România se întâlnesc cu ajutorul Vodafone la Poli E-Fest, cea mai mare competiție de jocuri video din țară

Între 26-30 aprilie 2024, POLITEHNICA București organizează cea de-a doua ediție a Poli E-FEST - powered by Vodafone, cel mai mare campionat de jocuri video din țară, cu peste 1200 de participanți și 5000 de vizitatori.

Evenimentul oferă o platformă pentru sute de elevi și studenți să-și pună în valoare abilitățile în gaming, cu premii în valoare totală de peste 22 000 de euro, oferite de Vodafone România, în demersurile de a susține comunitatea de gaming la nivel local. 

Într-o lume în care gaming-ul este din ce în ce mai prezent în viața de zi cu zi, POLI E-FEST conectează două generații și crează oportunități fascinante pentru tinerii pasionați de gaming. Poli E-FEST - powered by Vodafone reunește cei mai îndrăgiți influenceri ai momentului, gameri cu experiență, și promite o atmosferă memorabilă și plină de adrenalină. Programul diversificat include competiții precum League of Legends, FC2024, Counter Strike 2 și Brawl Stars Fie că publicul se va conecta pe Twitch sau va fi prezent fizic, cei 4 ambasadori ai jocurilor video vor fi alături de cei prezenți la eveniment pe tot parcursul lui.

2. -imagine fara descriere- (imagine-interiorul-articolului-poli-e-fest-powered-by-vodafone_59487000.jpg)

Potrivit datelor statistice, industria jocurilor video este în continuă creștere, generând venituri globale de peste 150 miliarde de dolari în 2023. Perspectiva asupra gaming-ului ca o simplă formă de divertisment în rândul tinerilor se schimbă treptat, iar datele arată o diversitate surprinzătoare în această categorie: conform unui studiu realizat recent, vârsta medie a jucătorilor de jocuri video este de aproximativ 34 de ani, iar 45% dintre aceștia sunt femei. Aceste cifre contrazic stereotipurile și evidențiază faptul că gaming-ul este o activitate inclusivă și apreciată în toate categoriile de vârstă și gen. 

Vodafone România se alătură celui mai mare campionat de jocuri video din țară în calitate de sponsor principal, susținând comunitatea de gaming din România. Demersul face parte din eforturile Vodafone de susținere a Româniilor tuturor românilor, inclusiv a gamerilor, și a potențialului lor nelimitat. Vodafone susține toate generațiile și încurajează cultura gaming-ului, care reprezintă mai mult decât un hobby.  POLITEHNICA București și Vodafone continuă astfel parteneriatul început în 2023 prin Innovation Hub, primul centru de excelență pentru cercetare și dezvoltare digitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel