Dosar Nana: Eugen Nicolicea, audiat la Parchetul General

Ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, a ajuns marți la Parchetul General pentru a fi audiat ca martor în legătură cu afacerea Nana. Liderul UNPR va face declarații în calitate de fost președinte al comisiei parlamentare care cerceta cazul Nana, la solicitarea fostului președinte Traian Băsescu.

Traian Băsescu este urmărit penal în acest dosar după ce senatoarea Gabriela Firea a depus o plângere în care îl acuză de șantaj și intimidare.

Întrebat de jurnaliști dacă activitatea Comisiei Nana a fost afectată de declarațiile lui Traian Băsescu, Nicolicea a spus: "Nu a fost afectată. Numai că, la acea dată, când au fost făcute afirmațiile lui Traian Băsescu, eu nu mai făceam parte din comisie", conform Agerpres.

Lucian Bolcaș, avocatul Gabrielei Firea, a declarat că audierea membrilor Comisiei Nana a fost cerută chiar de Traian Băsescu, urmând ca la Parchet să fie chemați mai mulți parlamentari.

Senatoarea PSD Gabriela Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plângere penală în care îl acuza pe Traian Băsescu de amenințare și șantaj în legătură cu declarațiile pe care acesta le-a făcut într-o emisiune televizată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel