Dosar Colectiv. Nicolae Bănicioiu audiat la Parchetul General

Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătății, este audiat vineri în Dosarul Colectiv.

Nicolae Bănicioiu a sosit vineri la Parchetul General pentru a fi audiat ca martor, în dosarul Colectiv. Nu a făcut nici o declarație la sosirea la Parchet, conform Realitatea Plus.

În acest dosar se fac cercetări pentru modul în care au intervenit autoritățile în urma incendiului de la Colectiv, din octombrie 2015.
Nicolae Bănicioiu a mai fost citat și în urmă cu o lună de zile la Parchetul General, dar nu s-a prezentat atunci și a invocat motive personale.

Nicolae Bănicioiu era cel care, în octombrie 2015, în urma incendiului din Colectiv, spunea că țara noastră este pregătită pentru a avea grijă de toți răniții din incendiu.

Mai apoi, în 2016, părinții victimelor au depus o plângere în care acuză autoritățile că nu au intervenit așa cum trebuia, că nu și-au făcut treaba și dosarul de la Parchetul General a fost deschis în urmă cu aproximativ trei ani pentru neglijență și ucidere din culpă. Și Raed Arafat este inculpat în acest dosar, iar Nicolae Bănicioiu este acuzat că a întârziat transferul răniților din România în străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel