Dorel Vișan: "Vom schimba o minciună cu alta. A murit bunul simț"

Dorel Vişan a intervenit în direct la "Sinteza Zilei", la Antena 3, unde a spus că se va alătura demersului de recâştigare a demnităţii naţionale.

"Este o problemă de cultură și de civilizație. Din păcate, trăim o vrem în care idoli noi se substituie idolilor vechi. Nu mai știm în cine să credem și pe cine să iubim. Am devenit ipocriți față de Dumnezeu și mincinoși față de semenii noștri. În loc să vedem oameni minunați care sunt în țara aceasta, vedem aceste mizerii care sunt o urmare a conștiinței noastre. Lucrurile trebuie să se îndrepte, dacă nu... și după alegerile acestea vom schimba o minciună cu alta. Eu nu sunt om care tocește pragurile bisericilor, dar cred ce spun unii: că omul fără Dumnezeu este nimic. A murit bunul simț. A murit și veșnicia care s-a născut la țară. Ce s-a întâmplat în această seară, s-a întâmplat în mediul sătesc unde adevărul nu era răsădit", a spus maestrul Dorel Vișan la Antena 3.

VEZI ȘI: Imagini șocante: Un lider PDL dă de pământ cu o femeie la Nana. Un deputat PMP stă impasibil la câțiva metri de locul incidentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel