Imagini șocante: Un lider PDL dă de pământ cu o femeie la Nana. Un deputat PMP stă impasibil la câțiva metri de locul incidentului

Foto: Captură Antena 3
Foto: Captură Antena 3

Mihai Gâdea a prezentat imagini șocante în timpul ediției de miercuri a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3. În filmuleț se poate vedea cum, miercuri, în comuna Nana, un lider PDL a dat pur și simplu de pământ cu o bătrână din localitate, în timp ce, la doar câțiva metri, stătea impasibil un deputat PMP.

Jurnalistul Radu Tudor a dezvăluit că cel care a trântit-o pe femeie la pământ și a agresat cameramanul Antena 3 care a surprins incidentul se numește Fane Fileață și este liderul PDL din comuna Curcani. 

Vezi și: Radu Tudor dezvăluie audiențele pe care le fac Ponta și Antonescu


Deputatul PMP, Marin Anton, apare pe imaginile prezentate de Mihai Gâdea, cu spatele la incident. Acesta se întoarce în momentul în care femeia este la pământ și încearcă să se ridice, însă singurul gest pe care îl schițează este adresat localnicilor agresivi, să se calmeze. 

Citește și: Lovitură dură pentru Mihai Gâdea. Ce a decis CNA


Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Marin Anton a negat orice legătură cu incidentul respectiv. El a precizat că doar a observat o femeie ridicându-se de jos, adăugând că pe agresor l-a văzut pentru prima dată în ziua respectivă.


Dacă video-ul este indisponibil, vezi aici imaginile cu incidentul revoltător din comuna Nana


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel