Donald Trump şi i-a pus în cap pe administratorii averii lui Prince. De la ce a plecat disputa

Mihai Ciobanu / 11 oct 2019 / 11:39 Salveaza PDF Comentarii
Prince
Prince

Donald Trump a folosit piesa "Purple Rain" a lui Prince, joi, la un miting organizat în contextul campaniei sale electorale, la Target Center din Minneapolis, generând ulterior o reacție negativă din partea celor care administrează moștenirea cântărețului american, potrivit tmz.com.

Donald Trump a folosit piesa "Purple Rain" la un miting organizat în orașul natal al lui Prince, la aproape un an de când cei care se ocupă de organizarea campaniei electorale a președintelui american au fost de acord să nu mai utilizeze cântecele muzicianului.

Decizia de a difuza piesa lui Prince i-a supărat pe cei care administrează moștenirea cântărețului, care au declarat: "Președintele Trump a difuzat melodia «Purple Rain» a lui Prince, în seara aceasta, în Minneapolis, la un eveniment, deși, în urmă cu un an, a confirmat că nu vor mai fi folosite piesele cântărețului în campania electorală. Administratorii moștenirii nu îi vor acorda niciodată permisiunea lui Trump de a folosi cântecele lui Prince".

În octombrie 2018, avocații celor care administrează averea lui Prince le-au trimis o scrisoare membrilor echipei lui Trump, cerându-le să nu mai folosească piesele acestuia. Aceștia au răspuns solicitării, declarând că sunt de acord cu cererea avocaților. Nu este clar dacă vor fi luate măsuri împotriva lui Trump, transmite Mediafax.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28