Donald Trump este pregătit să îl primească pe fiul preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro ca ambasador în SUA

Preşedintele Donald Trump a salutat cu căldură marţi ideea ca fiul preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro să fie numit ambasador în Statele Unite, în contextul în care, în prezent, relaţiile dintre cei doi lideri "reacţionaţi" sunt mai bune ca niciodată, transmite AFP.

"Cred că ar fi o numire foarte frumoasă", a declarat la Casa Albă preşedintele american, care l-a calificat pe Eduardo Bolsonaro, în vârstă de 35 de ani, ca fiind "remarcabil". 

Ideea numirii acestuia în funcţia de ambasador al Braziliei la Washington a fost lansată la începutul lunii de tatăl său, Jair Bolsonaro.

Eduardo "este un prieten al copiilor lui (Donald) Trump, vorbeşte engleză, spaniolă şi are o experienţă de viaţă variată. În opinia mea, poate fi persoana potrivită şi ar putea să se ocupe perfect de activitatea de la Washington", a declarat preşedintele Braziliei, tată a cinci copii, născuţi din trei căsătorii. 

"Nu cred că este vorba de nepotism", a mai declarat marţi Donald Trump, care îi are drept consilieri apropiaţi pe fiica Ivanka şi pe ginerele său Jared Kushner. 

Eduardo Bolsonaro, în prezent deputat, a apărat săptămâna trecută legitimitatea numirii sale."Am participat deja la schimburi, am gătit deja hamburgeri" în SUA, a declarat pentru presă fiul preşedintelui brazilian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel