Dominique Strauss-Kahn a fost inculpat pentru proxenetism

dominique-strauss
dominique-strauss

Fostul director al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, a fost pus sub acuzare, luni seara, pentru proxenetism în cazul Carlton, după 22 de ore de audieri de tribunalul din Lille, informează Le Figaro.

Dominique Strauss-Kahn a fost acuzat de "complicitate la proxenetism în formă agravantă într-o grupare organizată" şi "ascunderea unor abuzuri de bunuri ale unei societăţi" și riscă 20 de ani de detenţie şi, respectiv, cinci ani de închisoare.

Unele dintre participantele la seratele libertine au susţinut că nu-l puteau ignora sau că îl cunoşteau, ceea ce Dominique Strauss-Kahn a respins în perioada în care s-a aflat în arest preventiv.

Dominique Strauss-Kahn a susţinut în faţa anchetatorilor că nu îşi putea imagina că aceste tinere pot fi prostituate deoarece unele "i-au fost prezentate de oficiali din cadrul poliţiei", potrivit unei surse apropiate anchetei.

Strauss-Kahn a fost pus sub control judiciar şi nu are voie să ia legătura cu alţi inculpaţi, cu martorii sau cu presa. Mai mult, DSK trebuie să plătească o cauţiune de 100.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel