Doi români au crezut că poliţiştii germani voiau să îi vaccineze cu forţa când le-au arătat etilotestul

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Pe 1 ianuarie 2022, un episod amuzant cu doi români în prim plan a avut loc pe o autostradă din Germania. 

Aceştia au rămas fără benzină pe autostradă, astfel că au început să împingă maşina. Un alt şofer a anunţat autorităţile, iar de aici a început şi filmul comic. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au văzut că cei doi români erau sub influenţa alcoolului, aşa că au vrut să îi testeze pe cei doi cu etilotestul. Românii au crezut, însă, că agenţii vor să îi vaccineze forţat. 

După ce li s-a explicat despre ce e vorba, au acceptat să fie testaţi cu alcool-testul, rezultatul fiind de 2,5 la mie în cazul ambilor. Mai mult, cercetările ulterioare au arătat că niciunul dintre cei doi români nu avea permis de conducere. Poliţia germană a deschis un dosar penal pe numele celor doi. Românii sunt cercetaţi acum în stare de libertate, scrie observatornews.ro.

Un român din Suedia a băut o ladă de bere după ce s-a vaccinat, ca să scoată serul din el

Un român a băut o ladă cu bere ca să „dea afară” vaccinul, povestește un medic român stabilit în Suedia. Apoi, pacientul s-a simțit amețit, dar nu l-a crezut pe medic că nu din cauza vaccinului, ci a alcoolului, scrie Mediafax. 

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia ”să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul”. Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să ”dea vaccinul afară”! Și că după aia s-a ”simțit amețit” din cauza ”drăciei ăleia””, scrie medicul Laura Ghibu pe Facebook.

Medicul a încercat să-i explice persoanei respective că vaccinul nu poate fi „dat afară cu bere” și că amețeala depinde, cu cea mai mare probabilitate, de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge: „Nu m-a crezut. Oricum l-am felicitat pentru alegere”.

O altă persoană comentează postarea medicului spunând că are în jurul său 5 persoane „total antivacciniste, dar care s-au vaccinat fix din același motiv: să plece în străinătate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel