Doi pinguini homosexuali de la o grădină zoologică din Berlin nu au reuşit să devină părinţi adoptivi

Doi pinguini imperiali homosexuali de la o grădină zoologică din Berlin nu au reuşit să devină părinţi adoptivi după ce au clocit un ou care le-a fost dat spre adopţie luna trecută de îngrijitori, relatează vineri DPA.

Cuplul nostru de #kingpenguin de acelaşi sex a terminat de clocit oul. La 2 septembrie, oul s-a crăpat, dar din păcate nu era fertilizat. Cu siguranţă ei vor mai avea ocazia de a deveni părinţi, a anunţat una dintre cele două importante grădini zoologice din capitala Germaniei într-un mesaj publicat joi seară pe Twitter.

Luna trecută, purtătorul de cuvânt al grădinii zoologice, Maximilian Jaeger, a declarat că cei doi pinguini de sex masculin se comportă ca nişte părinţi exemplari şi clocesc pe rând oul ce fusese abandonat de o femelă de pinguin.

Skipper şi Ping au fost aduşi în luna aprilie la Berlin de la grădina zoologică din Hamburg. În vârstă de 10 ani, cele două exemplare de pinguin imperial au dat semne clare că îşi doresc un ou, ei încercând să clocească peşti şi pietre.

Acesta nu este singurul caz de pinguini homosexuali în captivitate sau în sălbăticie. Cuplurile de pinguini de acelaşi sex există şi în habitatul natural, a explicat anterior Jaeger care a adăugat că evenimentul nu este neobişnuit.

Şi alte grădini zoologice deţin cupluri de pinguini de sex masculin care au reuşit să clocească ouă ce au eclozat. Pentru Berlin, un astfel de eveniment ar fi o premieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel