Doi morți și trei răniți, într-un accident produs pe DN7, pe Valea Oltului - UPDATE

Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite, joi, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, km 243+500, la Lazaret, unde traficul rutier este blocat, a anunţat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Vasile Scridon. 

UPDATE

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că circulaţia a fost reluată pe un fir, alternativ, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 243+500, între localităţile Boiţa şi Lazaret din judeţul Sibiu, unde, joi, într-un accident rutier, două persoane au murit şi alte trei au fost rănite. Pe fondul neadaptării vitezei în curbă, conducătorul unui autoturism a intrat în coliziune cu parapetul median, a pătruns pe sensul opus şi a lovit un alt autovehicul.

În urma impactului, din autoturismul lovit au decedat şoferul şi pasagerul din dreapta, iar din autoturismul ce a pătruns pe sensul opus o persoană este rănită grav şi alte două uşor, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiţii normale, în 30 de minute.

Știrea inițială

Potrivit sursei citate, la locul accidentului au fost trimise maşini de la Ambulanţă şi de la ISU Sibiu. Una dintre victime este resuscitată.

'Pe DN 7, km 243+500, Lazaret, trafic blocat total în urma unui accident rutier. Conducătoarea unui autoturism care circula spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, pierde controlul direcţiei de deplasare, loveşte parapetul din stânga, pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus', a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel