Doi bărbați au căzut în gol de la etajul cinci al unui bloc din Baia Mare

Ambulanta
Ambulanta

Angajații ISU Maramureș intervin, duminică, pe o stradă din Baia Mare, unde doi bărbați au căzut în gol de la etajul cinci al unui bloc. Unul dintre aceștia a fost găsit decedat, iar al doilea este transportat la spital. Potrivit ISU Maramureș, accidentul a avut loc, duminică, pe strada Traian din Baia Mare.

Din primele informații de la fața locului, este vorba de doi bărbați, care ar fi căzut de la etajul cinci al umui bloc. Cei doi ar fi căzut pe o platformă, amplasată deasupra unor magazine. Unul dintre ei a decedat, iar al doilea a fost dat jos de pe platformă, preluat de un echipaj de Ambulanță și transportat la spital, susțin reprezentanții ISU.

„Apelul a venit prin numărul de urgență 112 și o echipă complexă de cercetare este la fața locului și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul”, a declarat, pentru Mediafax, Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, cei doi bărbați s-ar fi aruncat de la etajul cinci al blocului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel