Dodon la Bruxelles. Partidul de guvernământ: Nu a REPREZENTAT Moldova

Igor Dodon a reprezentat în vizita sa la Bruxelles Partidului Socialiștilor și nu Republica Moldova sau pe moldovenii care au votat la ultimele alegeri parlamentare pentru continuarea parcursului european al republicii și implementarea Acordului de asociere cu UE, menționează un comunicat al Partidului Democrat - de guvernământ.

"Constatăm că vizita șefului statului s-a transformat în una de partid, în care președintele Igor Dodon a prezentat mai degrabă mesajul PSRM (Partidul Socialiștilor din Republica Moldova) și proiectele politice ale acestui partid. Șeful statului nu a acționat ca un președinte al tuturor moldovenilor, acesta a neglijat dorința majorității cetățenilor care au votat în ultimele alegeri parlamentare pentru continuarea parcursului european al Republicii Moldova, dar și pentru implementarea Acordului de Asociere cu UE", subliniază textul.

Partidul Democrat "condamnă modul în care Republica Moldova a fost reprezentată la Bruxelles de președintele Igor Dodon. Declarațiile pe care le-a făcut acolo sunt total diferite de ceea ce prevede strategia de politică externă promovată de Guvernul Republicii Moldova și majoritatea parlamentară, ele contravin interesului țării și al cetățenilor noștri", subliniază comunicatul citat de Agerpres.

[citete si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel