Djohar Tsarnaev, CONDAMNAT LA MOARTE (ATENTAT BOSTON)

Djohar Tsarnaev a fost condamnat la moarte pentru implicare în atentatul comis la maratonul din Boston, în 2013. Tănârul nu a manifestat nicio emoţie la aflarea verdictului.

Jurații au trebuit să decidă între pedeapsa cu moartea și închisoarea pe viață pentru Djohar Tsarnaev. După 14 ore, juriul a decis pentru atentator: condamnare la moarte.

Avocații lui Djohar Tsarnaev au susținut că, la momentul comiterii atacului, Djohar, la acea vreme în vârstă de 19 ani, îl privea cu admirație pe fratele sau mai mare, Tamerlan, în vârstă de 26 de ani, și că a fost puternic influențat de el.

Fratele lui Djohar, Tamerlan Tsarnaev, a fost ucis în timpul confruntării cu poliția la 18 aprilie 2013, la doar câteva ore după ce autoritățile au prezentat fotografiile lor. Djohar a fost arestat la 19 aprilie, grav rănit, ascuns în suburbiile Bostonului.

Djohar Tsarnaev va fi executat prin injecţie letală pentru atacul terorist pe care l-a comis împreună cu fratele lui mai mare, Tamerlan Ţarnaev, în 2013, la Maratonul din Boston, atentat terorist în urma căruia patru persoane au murit şi 17 au fost mutilate, iar câteva sute au fost rănite, scrie România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel