Distracţii interzise care vă lasă fără permis

Mihai Ciobanu / 06 aug 2018 / 17:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Nu doar conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice duce la suspendarea permisului, ci şi cel de droguri, subliniază poliţiştii.

Poliţiştii atenţionează "amatorii" de distracţii interzise că există metode de a-i depista pe consumatorii de droguri, iar şoferii în cauză rămân... pietoni. Legea, bunul simț și studiile spun că nu este bine să conduci cu viteză peste limita legală, sub influența alcoolului sau a drogurilor. Vet, câinele nostru de urmă, are mirosul fin însă nu-l folosim, încă, pentru a-i descoperi pe cei care conduc sub influența drogurilor…plus că era în misiune la Untold.

2 șoferi care conduceau pe autostrăzi sub influența cannabis-ului au fost opriți la timp de polițiști. Drumul lor s-a terminat mai repede și s-au ales și cu dosare penale, însă drumul celorlalți participanți la trafic a continuat în siguranță. Alți 71 de șoferi, care circulau cu viteze peste 180 km/h pe autostrăzi, au rămas pietoni pentru următoarele 90 de zile, iar în 8 situații șoferii au fost depistați conducând sub influența alcoolului. Vacanța reușită este cea din care toată lumea se întoarce cu bine acasă, atenţionează Poliţia Română, într-un mesaj transmis pe Facebook.


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27