Dincă a vrut să se sinucidă în arest. Dumitran: A intrat în refuz de hrană

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Dorin Dumitran, psiholog criminalist, a declarat că Gheorghe Dincă a vrut să se sinucidă în mai multe momente.

„Cele mai sincere momente ale sale au fost acelea în care s-a simțit doborât psihic de el. Acel moment survine în noiembrie, când colegii mei - care au gestionat excepțional situația, de la Arestul central m-au anunțat că a intrat în refuz de hrană. El mai avusese anterior ideea suicidară. Am detensionat, l-am ventilat, să nu ne facă probleme, să nu ne facă eveniment. Pentru că a fost o armată de oameni, toți colegii mei, la transport, îl luau pe semnătură. Răspunzi de el. Aici nu se discută", a declarat Dorin Dumitran la Marius Tucă Show.

De fiecare dată când Gheorghe Dincă dădea de înțeles că intenționează să își pună capăt zilelor, specialistul își anunța colegii astfel încât să fie prevenit acest lucru.

„Au fost patru momente (când a vrut să se sinucidă, n.r.),. Am mai discutat cu el despre aceasta. Spunea că își bagă capul între gratia patului și își va face de petrecanie. I-am replicat: Iubești prea mult viața. În activitatea mea de negociere, pe bloc și pe stâlpi, știu cum arată... sunt priviri pe care nu le poți uita de la cei sinceri care doresc să se sinucidă. Și nu era autentic. (...) Aici nu contează ce cred eu, pentru că niciodată nu știi dacă o va face", a mai spus Dumitran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel