Dinamo se vinde. Anunțul lui Negoiță

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, miercuri, că a ajuns la "un compromis" pentru vânzarea cu 1 leu a clubului de fotbal.

Vânzarea se va face către către un fond de investiţii spaniol al cărui reprezentant este Herminio Menendez, fost director general al grupărilor spaniole Sporting Gijon şi Sevilla FC.

"Acel fond de investiţii din Spania, cu care suntem în discuţii de două săptămâni şi căruia i s-a furnizat tot ce a cerut, a făcut în week-end o propunere destul de ciudată: Noi luăm clubul, dar veniţi la zi cu salariile. Băi oameni, e 1 leu, dar vă asumaţi restul... salarii şi anumite datorii. Am avut şi eu o discuţie cu ei, ieri (n.r. - marţi), şi le-am spus asta. Au resuscitat, să zic aşa, oferta. S-a ajuns la o formulă de compromis. Dacă se va finaliza sau nu, rămâne de văzut. Aşa discuţii au tot fost în ultimii trei ani şi nu s-au materializat. Oamenii de acum spun că sunt din filmul care trebuie, că sunt oameni de fotbal şi că au bani", a spus acţionarul majoritar la postul Digisport.

Negoiţă, care negociază în aceste zile prin reprezentanţi cedarea clubului şi către asociaţiile suporterilor dinamovişti, susţine că ar prefera ca gruparea să ajungă la fondul de investiţii.

"Au renunţat la ideea cu banii la zi. Ei ştiau toate datoriile. Ei de două săptămâni tot cer documente şi sunt la curent cu tot ce se întâmplă. Ştiu toate datoriile, dar ei voiau să fie plătit tot. Le-am spus Oameni buni, nu e chiar aşa. Să nu ne luăm la mişto unii pe alţii. Eu zic că acum s-a găsit formula de compromis şi spun că sunt hotărâţi. Atât eu, cât şi suporterii, ne dorim un investitor. Doamne ajută să fie ce trebuie cel de acum", a menţionat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel