Diana Şoşoacă, reacție după aglomerația de Bobotează de la Constanța: Felicit toți oamenii care s-au dus

Diana Şoşoacă s-a arătat încântată de aglomerația de la slujba de Bobotează de la Constanța și l-a felicitat pe ÎPS Teodosie. 

Diana Şoşoacă, senator AUR, a intervenit în direct la România TV după aglomeraţia de Bobotează de la Constanța, acolo unde mii de oameni au luat parte la slujbă și s-au îngrămădit pentru a prinde sticlele cu apă sfințită. 

”Libertatea religioasă nu poate să fie îngrădită. Este un drept sacral. Felicit toți oamenii care s-au dus acolo. România trebuie să intre în normalitate. Ce se întâmplă acum în România e doar o statistică din pix a unor autorități total incompetente, DSP și DSU, care doar au indus panică fără nicio bază. Nu avem anchete epidemiologice. România a trecut și prin ciumă, gripe și războaie. În 2019 gripa a omorât mai mulți decât Covidul. Nu avem de unde să știm de ce au murit acei oameni. (...) Mulțumesc lui ÎPS Teodosie pentru că a fost cea mai importantă personalitate din România care a militat pentru libertatea credinței și conștiinței oamenilor”, a declarat Diana Şoşoacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel